Tilat ja henkilökunta

Suomen Opaskoirakoulu toimii, sijaitsee Kuopion Kurkimäessä, noin 25 kilometriä keskustasta Vesannolle päin. (kartta)

Opaskoirakoulu on aikaisemmin toiminut Kuopion yliopiston koe-eläinkasvattamona. Siellä on tilat noin sadalle koiralle ja tiloja on myös muille lemmikkieläimille. Alueella on myös suuri agilityhalli, jossa koiria voi harjoittaa lämpimissä tiloissa ympäri vuoden.

Opaskoirakoulun tiloihin mahtuu noin 15 koiraa ja kaksi pentuetta. Lisäksi on tilaa sairaina ja toipilaina oleville koirille. Tarpeen vaatiessa koiratilat voidaan helposti kaksinkertaistaa.

Opaskoirakoulun tilat on saneerattu entisistä koe-eläinten kasvatus-huoneista. Koiratilat on rakennettu mahdollisimman ”kodinomaisiksi” ja alueen keskipisteessä ovat henkilökunnan sisätyö- ja taukotilat. Koirat näkevät toisensa ja henkilökunnan läsnäolo on myös omiaan rauhoittamaan niitä. Koirien turhaa tarhalla oloa vältetään antamalla ne hoitoperheisiin lomien ajaksi ja henkilökunta voi myös pitää niitä mukanaan viikonloppuisin.

Ympäristössä on metsämaastoa, jossa koiria juoksutetaan koulutuksen ohessa vapaina. Maaseutu- ja tottelevaisuuskoulutus suoritetaan pääosin Lemmikkikeskus Viiksestä käsin.

Suomen Opaskoirakoulu, henkilökunta:

Sähköpostit: info(at)sokko.fi, etunimi(at)sokko.fi

Johtava kouluttaja Tom Jaatinen, puh. +358 44056 4404

Kouluttajaharjoittelija Saara Weckström, puh. +358 44056 4405

Suomen Opaskoirakoulu Oy:

Sakari Pekkanen, toimitusjohtaja, puh. +358 44056 4406
Heimo Nykänen, hall.puh.joht, puh. +358 44056 4401

Suomen Opaskoirakoulun johtava kouluttaja

Tom Jaatinen

Tom Jaatinen

Tompalla on vankka kokemus sekä koirienkouluttajana, loistava vahvistus tiimiimme.